KeijoKinnunen

Tällaista oli ennen...

  • Isompana poikana...
    Isompana poikana...


Kerrotaan, että -50 luvulla nyhdettiin vian tullessa hampaaseen koko hammas pois ja pikkuhiljaa oli koko hammasrivistö posliinisia. Ajastaan kuolinpesistä voitiin käydä sovittamassa koko hammasrivistön uusiksi ja todella halpaa oli.

Muisto Keijo Kullervo


PS. Kuulin ko. vitsin töissäni yhdeltä Pekalta (oltiin niin köyhiä -50 luvulla, että halvemmalla sai tekarit kuolinpesistä kuin hammasteknikoilta).

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän NiemiMatti kuva
Matti Niemi

Muistan kuulleeni jutun. Tai taisin nähdä TV:ssä, kun eräs löytätavaraosastolta kertoi, että joku oli hukannut tekarinsa ja meni sitten poliisilaitokselle jossa sovitteli itselleen löytyneitä tekareita.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Reinikaisessa oli jakso, jossa mies suututti naisen, ja tekarit unohtuivat naisen asuntoon, kun mies kauhuissaan pakeni ovesta ulos.

Reinikainen meni soittamaan naisen ovikelloa ja kysyi, olisiko naisella lahjoittaa tekohampaita hyväntekeväisyyteen. Kun nainen tuuppasi kyseiset tekarit Reinikaisen käteen, Reinikainen tokaisi:

"Kyllä näistä nyt joku neekerilapsi ilahtuu".

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Vierailin kerran Helsingin jätevesilaitoksella ja siellä esiteltiin kotitalouksien jätevesistä puhdistuksen ensimmäiseen "haravavaiheeseen" jääneitä tavaroita. Suurin osa niistä oli tekohampaita ja niitä oli röykkiöittäin. Siis vessanpöntön kautta huuhtoutuneita.

Juhani Vehmaskangas

Tästä tuli mieleeni ohjelma jossa käytiin juurikin poliisin löytötavaratoimistossa. Tuolloin oli jo matkapuhelimia ja ohjelmanteon aikaan alkoikin yksi puhelin soida. Poliisi siihen tokaisi: siinä se nyt taas soi jonkun puhelin viimeistä kertaa.
SIIS HÄ tuumasin minä. Miksi poliisi ei voi siihen vastata ja kysyä: kenen puhelimeen soititte?

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Ilkka Taipale muisteli varhaisvuosiaan sosiaalialalla: alkoholisoituneet, kodittomat sotaveteraanit sovittelivat yömajasta lähtiessään hampaita suuhunsa valtavasta proteesikasasta. Kun passelit leegot löytyivät, oli mies valmis baanalle!