*

KeijoKinnunen

Tehty nauru tv:ssä?

  • Pienen pienenä poikana...
    Pienen pienenä poikana...

"Katselin 'Uutisvuotoa' tänään (ja aikaisemmin muitakin huumori ohjelmia)... Kaikki nauroivat, siis tv-väki studiossa, mutta minä en... En edes hymyillyt. En nauranut edes sisäänpäinkään.

Eniten hermostuttaa oletettavasti mekaaninen naurun tyrskähdykset joilla kai yritetään saada katselija nauramaan?
Voi tietysti olla että studioyleisökin naureskelee, mutta eipä voi kuin ihmetellä mokomaa...

Mitä mieltä olet tekonaurusta ohjelman ohessa (hyvää vai pahaa)..."

Jään odottamaan vastauksia

Muisto Keijo Kullervo

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Joskus muinaisuudessa,television alkuaikoina,kun tämä systeemi rantautui jenkkilästä suomeen se häiritsi,enää siihen ei kiinnitä mitään huomiota,se on siinä osana..ulkomaisissa sarjoissa,se nauru on käsittääkseni jo siinä valmiiksi mukana.
Meilläkin esitettiin aikoinaan maailmanlaajuista menestystä saanutta hupisarjaa Perhe on pahin..se saattoi olla niitä ensimäisiä,jossa tuo nauru oli mukana.
Ainakin silloin..en tiedä miten nykyään..tuollaisissa pelkäsrään studiolavasteissa kuvatuissa oli yleisö mukana,joten se naurukin sitten tuli mukan..miksi sitten aidonkin yleison nauru kuulostaa,niin kovin mekaaniselta..alkaa ja loppuu,kuin leikaten..studioissa on yksi henkilö..oli ainakin ennen,joka ohjasi sitä yleisöä..nauru alkaa NYT..nauru loppuu NYT..monissakin yleisöttlmissä ohjelmissa alettiin jossain vaiheessa käyttää nauhoitettua naurua.Kyllä se mullekkin sattuu useinkin..ja on sattunutkin,ettei naurata yhtään ja jos vaikka naurattaakin,niin yleensökin höröttelen ääneen itse asiassa hyvin harvoin.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Uutisvuoto käyttää "aitoa" naurua, koska siellä on studioyleisö. En katso TV:tä, en tiedä olisiko minua naurattanut narutettu nauru.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Joo..siellähän on aito yleisö..liekö sitten myös se lattiamanu,joka niihin nauruihin luvan antaa..sekään ohjelma,kun ei ole tyystin käsikirjoittamaton,niin nauruillakin saattaa olla määtitetty paikkansa.

Juhani Vehmaskangas

Katsoin juuri tämän viikonlopun uutisvuodon uusinnan. Pari muutakin sitä samalla katseli. Oli sellainen jakso, että sai nauraa harvinaisen paljon.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Nauru on aidoimmillaan, kun nauramme itsellemme. Kun nauramme muille, niin siitä tulee heti omatuntoisella ihmisellä ikävä jälkimaku.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Itselleenkin nauraminen on yleensä fiksun ihmisen merkki.Kun nauramme jollekin hauskalle,jota toinen/toiset ovat tavalla tai toisella muitten hauskuuttamiseksi tuottaneet,niin ei siitä jää minkäänlaista ikävää jälkimakua.Näkemyksesi on kovin tosikkomainen.Jos nauraa toiselle ilkeyttään juttu onkin toinen,mutta sillä ilkeyttäänkin nauravalle ei jää sillekkään huonoa jälkimakua,koska siltä yleensä puuttuu se omatuntokin kokonaan.

Käyttäjän KeijoKinnunen kuva
Keijo Kinnunen

Kyllähän Vesa Matti Loiri ja Spede ovat hyviä aikansa kasvatteja, mutta se tekonauru vaanii niissäkin taustalla koko ajan.

Buster Keaton huumoreineen lienee niitä menneen ajan henkilöitä joiden takana ei piile hörönauruorkesteria, mutta kuten sanottua - kaikki aikanaan.

Oli niitä aikanaan hyviä, kuten Hannes Häyrynen, Sämpy ja Pirkka Pekka Petelius, mainitakseni, menneen talven lumia toki.
Aake Kalliala - taitaa vaikuttaa vieläkin jollakin tasolla. Sekä Reinikainen ja Tankki täyteen, mainitakseni.

Nykyään taitaa katselijoille riittää Uutisvuotoa ja Pressiklubi - loput ulkomaisesta tarjonnasta?

Pitää säästää televisioväen kun me itse asiassa televisioveron johdosta kustannamme koko ylen kaikkinensa, mutta säästää pitää siitä huolimatta, kun tyyli vaikuttaa olevan sellainen, oletan.
PS. Edellä mainitut vaikuttanevat vielä Areenan kautta, mutta se TV-tarjonta on kaventunut oleellisesti, otaksun...
Muisto Keijo Kullervo

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Ei kukkokaan käskien laula sanoo kansanviisaus. Pitääkö tätä soveltaen tulkita niin että TVn tekonauruun yhtyvät ovat helposti vietäviä niinkuin on litran mitta.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset