KeijoKinnunen

Herkkuresepti...

  • Pikkuisena poikana...
    Pikkuisena poikana...


Me, vaimoni ja minä, teimme alla olevaa v. 2012 ja todella maistui kanssa...

Tässäpä teille 'näkökulman vaihtamisen operaatiota' ihan toden kanssa:
Enpä taida tietää sitä, että Onko keskustelijoiden joukossa enää ko. ikäluokkaa lainkaan, mutta, mutta...
Sodan jälkeen oli todella tiukkaa, jopa niin tiukkaa, että resepti, jonka nyt annan varmasti pitäisi kilot hoikkina hamaan tulevaisuuteen:
Neljän hengen annos:
1. Puolilitraa juuri lypsettyä - sinistä, jos ei ole eikä asu maaseudulla - maitoa...
2. Kolme suurehkoa raakaa sipulia kuorittuna ja pilkottuna ja maitoon sekoitettuna sopiviksi viipaleiksi...
3. Muutama keitetty peruna...
4. Suolaa ... Sekoitetaan puoleen litraan maitoa...
Kylmään ko. sipulilla höystettyyn maitoon sekoitetaan sopiva määrä suolaa ja perunalohkoja kastetaan maitoon... Lopuksi juodaan maito...

Muisto Keijo Kullervo
PS. Kuulin ko. ohjeen vaimoltani ja Hänen isänsä ja äitinsä söivät välipalana ko. suurena herkkuna heti sodan jälkeen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.