KeijoKinnunen

Kuvitelmaani?

  • Isompana poikana...
    Isompana poikana...

2012 kirjoitettuna...

Nyt herätän varsinaisen kysymyksen...

"Mutta, jospa Maailmankaikkeus luo koko ajan tähtigalakseissaan samantapaista, johdettua kehitystendenssiä koko ajan?"

Otetaan nyt jo paljon mainostettu Andromedan Galaksi... Jospa siellä jossakin tietyssä???

Aurinkokunnassa tietyllä planeetalla, tiettyyn aikaan nimimerkki K.K. ja Jaska Jokunen ja jokunen muu pohdiskelevat Kaikkeuden saloja omista näkövinkkeleistään tiiraten? Muutaman minuutin etuajassa tosin ja taas vastaavasti toisessa Universumissa ihmetellään Maailmankaikkeuden ihmeellisyyksiä tuhat vuotta edellä Linnunratamme Aurinkokunnan nykyistä kehitystä?

Yllä oleva On sitä tieteiskirjallisuuden ainesta parhaimmillaan... Jossakin Kaikkeudessa tiedemiehet saanevat selvitetyksi Galileo Galilein tai Keplerin Aurinkokeskeistä maailmankuvaa ihan tosissaan?

Olemmeko koko Maailmankaikkeus kuin valtava... jokin... järjestelmä joka ei voi mennä epäkuntoon vaan jokainen Galaksi tukee toistaan - viereistään omista lähtökohdistaan lähtien?

K.K.

Keijo Kinnunen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Hieman vaikeaselkoinen blogi, kuten on toki myös koko universumi. Ilman havaitsijaa ei ole mitään, joten tärkiä homma meillä on, tehdä olematon olevaiseksi, määrittelemällä. Eikä muita havaitsijoita olekaan, meillä kävi näet kaikkien lottoarvontojen flaksien flaksi. Kaikki eivät pidä siitä, olla yksin järjettömän keskellä. Ja jotkut tuntevat siitäkin kiitollisuutta. Itse olen kahden vaiheilla. Ollako vai eikö olla.

Tämän blogin suosituimmat