KeijoKinnunen

Kunnian ja omatunnon kautta...

  • Isompana poikana...
    Isompana poikana...


Nyt minulla On tällainen huu-haa teoria, mutta osoittakaa, että olen täysin väärässä?

Työn sankarien pitäminen kurissa ja Herran nuhteessa On  ongelmallista jos mikä... Kun taloudella menee hyvin ja nuo perkeleen 'sankarit' vaativat lisää rahaa, On joko sitä annettava tai ainakin ostovoimaa jonkun verran...

Herrat ja talousnerot ovat ympäri maailmaa keksineet oivan keinon jolla saadaan työtä tekevät ja jopa orjuutetut nöyriksi ja ns. vähään tyytyväisiksi:

1. Otetaan lainaa joltakin taholta ja kierrätetään lainapapereita ympäri ämpäri pitkin maailmaa - ja kas kummaa - lähes kaikki ovat velkaa kaikille?
2.  Annetaan velkojen kiertää ja sanotaan lisää liksaa pyytäville, että:
"Nyt On säästettävä, leikattava ja saneerattava - muuten tulee Iso Jytky ja koko talouselämä menee sekaisin, mullin mallin ja päin prinkkalaa."

Hätä päissään lisää liksaa pyytävät pyörtävät pyhät sanansa ja tyytyvät hyvin paljon pienempiin korotuksiin kuin mitä olivat tahtoneet... Ainakin viimeistään inflaatio syö palkankorotusten hyödyn muutamassa kuukaudessa - oletan.

Yllä oleva On utopiaa ja lähes täysjärjen vastaista, pilkkaa ja terveen talouden vastaistakin... Mutta, mutta, maailman talouden ja hupenevien luonnonvarojen kannalta liikuttavan tervejärkistä, kun ihmispopulaatio saadaan pysymään kierrätys- ja kulutusyhteiskunnan oravapyörässä lähes hautaan saakka - oletan...

K.K.

Mikäs tässä mellastaessa kun On 76 ja risat lasissa ja uutta pakkaa koko ajan tihenevään tahtiin...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän KeijoKinnunen kuva
Keijo Kinnunen

Juha Sipilä jatkaa irtisanomislain valmistelua ja tuo sen ajastaan eduskuntaan. Miestä ei pysähdytä mikään, paitsi ainoastaan silloin, jos koko Suomi pysähtyy joksikin aikaa?
Silloin on hätä käsissä päättäjillä (muistuu mieleeni pääministeri Esko Aho ja jotain vastaavaa tapahtui silloin Hänen pääministeriaikanaan).
Kaikista parasta olisi että otettaisiin 'lusikka kauniiseen käteen' ja alettaisiin todella neuvotella, mutta kun nuo eduskuntavaalit sotkevat ajattelua ja vastakkainasettelua on vaan oltava?

Muisto Keijo Kullervo

PS. Kiista jatkunee ja saa kulminaatiopisteensä keväällä?