KeijoKinnunen

Suurvaltapolitiikkaa ...

  • Vähän suurempana poikana...
    Vähän suurempana poikana...

"Kommunistit ovat Venäjällä tällä hetkellä ihan marginaalissa.

Putinin Venäjä on jollakin tavoin markkinatalousvaltiokin.

Ideologiset erot kasvattavat kitkaa Lännen ja Venäjän välillä.
Kukaan ei puhu Irakin, Afganistanin ja muiden länsivaltojen suosimien sotien tragedioista, mutta syyttävä sormi osoittaa Venäjän joka tekemisistä.

Minusta olisi hyvää jos myönnettäisiin, että 'ihminen' on peto joka saalistaa 666 mukaan aina siellä missä on halpaa energiaa tarjolla. Ja sotaa käyvissä maissa.

Muisto Keijo Kullervo

PS. Kaikki lähtee manipuloinneista joilla ohjataan ihmisjoukkoja kannattamaan sotivia osapuolia puolin ja toisin."
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän KeijoKinnunen kuva
Keijo Kinnunen

"Sitten vielä...

Kaikki kai muistavat mitä Adolf Hitler teki kannattajiensa kanssa juutalaisille, vammaisille ja muillekin marginaaliryhmille aikanaan?

Aika hyvin on nykyinen Saksa saanut hyvän maineensa takaisin. Paras ja ymmärrettävin tapahtui kun Saksa otti maahanmuuttajia ja pakolaisia sotaa käyvistä maista osoittaen empatiaa, sympatiaa hädässä oleville.
Aivan samoin voisi Venäjäkin osoittaa solidaarisuuttaan kun aika on siihen kypsä. Olihan heilläkin Stalininsa aikoinaan.

Ihminen on Peto joka vaatii elintilansa ottamalla sen hyvällä tai valitettavan usein pahalla.
Pienet valtiot joutunevat olemaan välitilassa ja luovimaan omia pursiaan kivien ja karikoiden ohi niillä eväillä ja ymmärryksellä mitä on tarjolla."

Muisto Keijo Kullervo

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

"Aivan samoin voisi Venäjäkin osoittaa solidaarisuuttaan kun aika on siihen kypsä. Olihan heilläkin Stalininsa aikoinaan."

Totta. Aivan samoin Venäjäkin voisi, jos heillä ei olisi Putiniansa nyt. Venäjäkin voisi toisen maailmansodan aloittajaliittolaisensa (Molotov-Ribbentrop) Saksan tavoin paitsi ottaa pakolaisia myös antaa pakolaisiksi karkottamilleen kansanryhmille kotiseutunsa ja maansa takaisin. Esimerkiksi rauhannobelisti Martti Ahtisaari ei ole saanut, ei edes kylttiä kotitalonsa seinään synnyinkaupungissaan Viipurissa.

Stalinia esikuvanaan pitävä kylmäverinen kaageebisti Putin tuskin juuri arvostaa rauhantyötä yleensäkään, eikä varsinkaan Jugoslavian sodan serbihegemonian lopettanutta karjalanpakolaista. Kahdeksankymppisiään Suomineidon 100-vuotisjuhlavuonna viettävää rauhannobelistiamme on ajateltu kyllä muistaa Suomessa edes joillain tavoin virallisesti ja epävirallisesti. Älä kerro Martille tästäkään, ks.
http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/236090-a...