KeijoKinnunen

Eutanasian kannattajille oma lista lääkäreistä

  • Vähän suurempana poikana...
    Vähän suurempana poikana...

"Eutanasialain tultua voimaan, jos tulee, lienee niin, että lääkäreitä aletaan valkata aina sen mukaan 'mitä mieltä lääkäri on eutanasiasta'?

Parasta olisi kai tehdä julkinen lista eutanasiaa kannattavista lääkäreistä jotta asianomainen voi hakeutua asiantuntevaan hoitoon.

Muisto Keijo Kullervo

PS. Hyvä ko. listasta olisi se että kaikki muut lääkärit olisivat eri mieltä toimenpiteestä."

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän KeijoKinnunen kuva
Keijo Kinnunen

"Minulla on muistikuva, että Rauhan Sairaalassa kohdalleni asetettiin kriteeri 'taannuttaa mieli jaksoon elämästäni jolloin ei ollut mitään vaikeuksia'.

Tosin alitajuntaan jäi kyllä muistot jotka johtivat Rauhan reissuuni, mutta ne eivät paljoa vaivanneet pitkään aikaan normaalielämää. Minun tapauksessani ei ollut kysymyksessä mielen tappaminen lääkkeillä, eikä varmaan muillakaan kohtalotovereillani.

Eutanasiassa hävitetään mieli tuonpuoleiseen joko tahdosta tai, jos on tajuton eikä voi kommunikoida, hoitotestamenttia noudattaen... Jos ei ole edes hoitotestamenttia, voidaan jättää ruokkimatta ja antaa riutua pois.

Aikoinaan, edellisen eutanasiayrityksen kohdilla lienee ollut kolmen, neljän lääkärin mahdollista tehdä tarvittavat päätökset jos asianomainen ei ollut tehnyt hoitotestamenttia.

Niin & näin...

Olisi hyvä jos eutanasiaa puoltavat lääkärit järjestäytyisivät tehokkaasti jotta potilas tarvittaessa saisi tarvittavan kuolinavun.

Itse olisin kyllä halukas menemään ihan tavallisen etiikan lääkärin omavan lääkärin hoidettavaksi."

Muisto Keijo Kullervo

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Olisi myös hyvä tehdä lista lääkäreistä, jotka ovat vammauttaneet tai tappaneet ihmisiä väärillä diagnooseilla ja virheellisellä hoidolla. Sieltä sitten me sairastelijat valitsisimme lääkärin joka on tehnyt vähiten vahinkoa.

Käyttäjän KeijoKinnunen kuva
Keijo Kinnunen

Elämä on lyhyt, mutta 'Jeesus ikävä' on Ikuinen...

Muisto Keijo Kullkervo